NIEUWSBRIEF 31

Beste bezoekers,

In de maand februari 2022 is gestart met de nieuwe rubriek “Mariakalender”. De opening is gebeurd op 2 februari, de dag van Maria-Lichtmis en daarna is op 11 februari vermeld de eerste verschijning aan Bernadette Soubirous te Lourdes. Deze kalender wordt elke maand verder verrijkt met data.

In de rubriek “bedevaartplaatsen” zijn van Montagnaga (Italië) foto’s en tekstbijdragen geplaatst. Bij het Franse Lourdes is de tekst van de geschiedenis uitgebreid. Foto’s zijn geplaatst bij Pellevoisin in Frankrijk. De tekst van het Portugese Fatima is uitgebreid en dat geldt ook voor het Spaanse Garabandal.

De rubriek “wetenswaardigheden over Maria”” heeft nu meer uitgebreide teksten over Maria-Lichtmis en Orde. Bij “Mariagedichten” is wonderen toegevoegd, “gedachten” heeft nu ook de bijdrage over positief en daarnaast zijn nieuwe “aforismen over Maria” toegevoegd.

Bij “plaatsen met kapellen en Lourdesgrotten” zijn geplaatst Saint-Bertrand de Comminges (Frankrijk) met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Châteauroux (Frankrijk) met Onze-Lieve-Vrouwekerk en Chièvres (België) met de kapel Onze-Lieve-Vrouw van de Fontein.

In de komende maanden wordt de Mariakamer uitgebreid met “Mariaprocessies”. Hierdoor wordt de Mariakamer nog meer de plaats om over Maria te lezen en zien.

Ik wens u veel goede beleving bij uw bezoek aan de Mariakamer.

Jan van Wijk, 28 februari 2022

Come2theweb