NIEUWSBRIEF 30

Beste lezers,

In februari 2022 wordt gestart met de nieuwe rubriek “Mariakalender”. Hier komen bijzonderheden van Maria met data over alle maanden van het jaar, waaronder feestdagen, verschijningen en kroningen. Met deze uitbreiding wordt de Mariakamer een nog meer volledige plaats om van Maria te vernemen.

In de maand januari 2022 is de Mariakamer verder verrijkt. Zo zijn bij “bedevaartplaatsen” uitbreidingen gekomen. De tekst van “Scherpenheuvel” (België) is aangevuld en dit geldt ook voor “Moresnet-Chapelle” (België). Verder is de tekst geplaatst van “Pellevoisin” (Frankrijk), is “Meersel-Dreef” (België) uitgebreid met tekst en foto’s en dat geldt ook voor “‘s-Hertogenbosch” (Nederland).

Bij de rubriek “gedichten” zijn toegevoegd “banken” en “weg”, bij “gebeden” is dat “voornemen” en bij “gedachten” de tekst over “geloven” geplaatst.

Het onderdeel “verdieping” is aangevuld met “orde” en bij “maandgedichten” is “gekroond” opgenomen. Daarnaast zijn er nog meer “aforismen” gekomen, waardoor in deze rubriek het aantal uitspraken de 400 is gepasseerd.

Bij “publicaties” is de recensie opgenomen van de Waterschans, nr4, 2021, over het boek “Onze-Lieve-Vrouw in Bergen op Zoom”.

Ik wens u veel goed gevoel bij het bezoek aan de Mariakamer.

Jan van Wijk, 31 januari 2022

Come2theweb