NIEUWSBRIEF 20

Beste lezers,

De coronamaatregelen beperken de bedevaartsoorden om vele bezoekers toe te laten. Aangezien het aantal vaccinaties met de dag toeneemt, is er de hoop dat in de Mariamaand mei een en ander wordt versoepeld, waardoor pelgrims meer vrijheid hebben om de geliefde bedevaartplaatsen te kunnen bezoeken.

In de maand maart 2021 zijn er vele bijdragen geleverd aan de Mariakamer. Bij “bedevaartplaatsen” is het Vlaamse bedevaartsoord Dadizele toegevoegd, is de tekst van het Maria-oord Banneux aangevuld en zijn er foto’s geplaatst bij de Portugese bedevaartplaats Fatima.

Het aantal aforismen is de 300 gepasseerd en bij “Maand Gedicht” is de bijdrage “boodschap” geplaatst. De “plaatsen” bij Varia zijn verrijkt met Aywaille, Berghem en Joure. Bij “verdieping” is de tekst gekomen over “Maria Boodschap” en de rubriek “gebeden” is uitgebreid met “beeldend”.

Bij “gedachten” zijn erbij gekomen de teksten pa, schoonheid, stilstaan en levensverhaal. De druk bezochte rubriek “gedichten” is uitgebreid met opfrissen, samenzijn, stem en delen.

Ik wens u een aangenaam bezoek aan de Mariakamer.

Jan van Wijk, 1 april 2021

Come2theweb