NIEUWSBRIEF 15

Beste bezoeker,

Meer en meer landen gaan weer op slot door de aanzwellende, nieuwe golf van het coronavirus. Gelukkig zijn vele kerken en kapellen open om Maria te bezoeken. Dit geldt ook voor bedevaartplaatsen. Echter, hier zijn veelal weinig gelovigen toegestaan of diensten mogen er niet plaatsvinden en dit verschilt sterk per land. Wel is en blijft de Mariakamer dag en nacht open om u te ontvangen.

In de maand oktober 2020 zijn er vele bijdragen geplaatst in de Mariakamer. In de rubriek “bedevaartplaatsen” is het Duitse “Heroldsbach” toegevoegd. Bij “Varia” zijn geplaatst de Lourdesgrot in Nijmegen (Nederland), de Lourdesgrot en het Fatimabeeld in het Limburgse Banholt (Nederland), de “Église Notre-Dame et Saint-Remacle” in het Belgische Spa en de Sint-Michaëlskerk in het Friese Harlingen (Nederland).

Bij “Gebeden” zijn de toevoegingen “wijsheid” en “hoop” en bij “Gedichten” kunt u de nieuwe plaatsingen “dag” en “drie” lezen. In de rubriek “Gedachten” zijn de aanvullende teksten “kwade”, “levensvragen” en “stilte”. Daarnaast zijn er meer dan 10 nieuwe aforismen opgenomen.

Ik wens u veel goed gevoel bij het bezoek aan de Mariakamer.

Jan van Wijk, 1 november 2020

Come2theweb